AKTUÁLNĚ PŘIJÍMÁME OBJEDNÁVKY NA TERMÍN 26 .6. 2021 (SOBOTA)

Zrání hovězího masa

Zrání hovězího masa

Po shlédnutí následujícího videa se můžete dozvědět, jaký je rozdíl mezi čerstvým masem v obchodě a vyzrálým masem od farmáře. Zrání masa je ekonomicky náročné, jelikož musíme mít k dispozici kvalitní chladící boxy, které v provozu spotřebují nemalé množství energie. Navíc maso při zrání ztratí 10-30% hmotnosti, takže při vyšších provozních nákladech je výsledná hmotnost masa nižší. U nás jde především o kvalitu a proto necháváme maso zrát 7 - 14 dní, kdy dojde k uvolnění svalových vláken a maso se následně stává křehčí.

 

 

Starší
Novější

Kde nás najdete?

Metylovice 514
10 km od Frýdku - Místku

Nejbližší termín prodeje:
26 .6.2021 (sobota) od 9h do 15h

Zavřít

Přijímáme objednávky na termín prodeje:

26 .6.2021 (sobota) od 9h do 15h
Objednat zde

Age verification

By clicking enter you are verifying that you are old enough to consume alcohol.

Vyhledávání

Přidáno do košíku