Přijímáme objednávky na termín prodeje hovězího masa v sobotu 15.2.2025 od 9h-14h. Každý čtvrtek od 15-18h můžete u nás zakoupit výrobky, jako klobásky, párky, špekáčky, hamburgery, paštiky a další.

Zrání hovězího masa

Zrání hovězího masa

Po shlédnutí následujícího videa se můžete dozvědět, jaký je rozdíl mezi čerstvým masem v obchodě a vyzrálým masem od farmáře. Zrání masa je ekonomicky náročné, jelikož musíme mít k dispozici kvalitní chladící boxy, které v provozu spotřebují nemalé množství energie. Navíc maso při zrání ztratí 10-30% hmotnosti, takže při vyšších provozních nákladech je výsledná hmotnost masa nižší. U nás jde především o kvalitu a proto necháváme maso zrát 7 - 14 dní, kdy dojde k uvolnění svalových vláken a maso se následně stává křehčí.

 

 

Starší
Novější

Kde nás najdete?

Metylovice 514
10 km od Frýdku - Místku

Nejbližší termín prodeje:
15.2.2025 (sobota) od 9h do 14h

Zavřít

Obchůdek - čtvrtky od 15-18h

Age verification

By clicking enter you are verifying that you are old enough to consume alcohol.

Vyhledávání

Přidáno do košíku